Ny KIF-styrelse vald på årsmötet

08 APR 2022 20:40
Tisdagen den 29 mars samlades medlemmarna i Svärdens klubbstuga för årsmöte.
  • Uppdaterad: 08 APR 2022 20:40

Det hade varit många diskussioner och funderingar innan mötet eftersom valberedningen inte lyckats hitta ersättare till avgående ordföranden Andreas Pousette samt avgående vice ordföranden Daniel Sköldh. Jag hade fått frågan om jag ville ställa upp några gånger men kategoriskt svarat nej.

Kvällen innan mötet talade jag med Robert Söderqvist i akt och mening att försöka få honom att stanna kvar i styrelsen samt ta posten som vice ordförande. Till min förvåning och glädje svarade han ja och då var det ju på sätt och vis kört för min del. Det var bara att axla det ansvar det innebär att vara ordförande för Knutbys största förening.

Detta ska bli väldigt roligt. Det finns massor att ta tag i. Roligast av allt är att vi lyckades få in en ny spelare i truppen. Simon Gustavsson går in som het vice sekreterare samt ledamot av Svärdensgruppen. Vi måste ju ha unga lirare. Vi gamla orkar inte springa lika mycket längre.

Jag ser fram emot ett roligt år. Välkommen ner till Svärdens och delta i våra aktiviteter. Du behövs också.

Tomas Lindh
Ordförande Knutby IF