Skön stämning på KIF-dagen

29 AUG 2010 20:00
Ett hundratal personer kom under lördagen till Svärdens för att vara med på någon av aktiviterna eller för att heja fram vänner och bekanta.
  • Skapad: 29 AUG 2010 20:00

Dagen inleddes vid 13-tiden med tipspromenad, hamburgeri och lotteriförsäljning.

Många besökare kom till A-lagets match mot Rånäs. Spelare ur P-96 var parkeringsvakter vilket behövdes denna dag. Nästan alla parkeringsplatser gick åt! Matchen var händelserik och slutade med KIF-seger med 2-0 vilket gör att laget nu går upp på 20 poäng i serien. Kanske det blir poängrekord för div 6 i år? Läs matchreferatet.

Vid fyrasnåret anordnades en liten bordtennisturnering med alla-mot-alla spel i två klasser, en för spelare upp till 12 år och för 13 år och uppåt. I den yngre klassen vann Simon Lejholm och i den äldre klassen vann Morgan Karlsson. Båda förärades en KIF-tröja för sina insatser.

Halvtimmen senare körde ett gympapass i gång i solskenet på fotbollsplanen. Ett prova-på-pass och samtidigt uppvärmning inför Knutbyvarvet. Kl.17.00 startade Knutbyvarvet med 46 deltagare i en gemensam start! Motionsloppet gick genom "centrala" Knutby och folk promenerade, gick eller sprang 2,4 km (1 varv) eller 4,8 km 2 varv). Spänningen var hög när ett presentkort på 2 000 kr på TEAM Sportia lottades ut bland de som fullföljt. Glad vinnare blev Sofia Boström.

Halvsju startade så Byalagscupen 2010, fotbollsturneringen för 5-mannalag. Sju lag var anmälda vilket var samma antal som förra året. Efter gruppspel alla mot alla spelades match om 3-4:e pris och sen finalen. Vinnare blev till slut TEAM Blaser. Läs mer i resultatlistan.

Arrangörsstaben tackar alla deltagare och publik för en fin dag i solskenet. (Det blev dock lite kylslaget mot kvällningen.)

Skribent: KIF