Rapport från årsmötet

30 MAR 2009 21:30
14 personer var med på årsmötet i klubbstugan. Mycket kunde redovisas av föreningens verksamhet och en hel del synpunkter ventilerades på mötet.
  • Skapad: 30 MAR 2009 21:30

För 2009 är styrelsen som följer:

• Ordf. Mats Lindh (omval)
  • Vice ordf. Fredrik Hammarin (omval)
  • Sekreterare Cissi Nilsson (omval)
  • Kassör Ann Karlsson (omval)
  • Vice sekr. Robert Söderqvist (omval)
  • Ordf. gymnastik AnnaKarin Larsson (omval)
  • Ordf. fotboll Tomas Lindh (omval)
  • Ordf. skidor fortsatt vakant tsv. (Lars-Erik Andersson vice ordf.)

Till revisorer omvaldes Anki Pousette och Bertil Jansson. Monica Björk valdes till suppleant. Valberedning är under året Fredrik Lindh och Bobban Wäpneborg.

Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner godkändes . Ekonomiskt kan föreningen summera ett mycket starkt resultat för år 2008. Mycket tack vare fotbollssektionens sponsorsarbete. Årsmötet fastställde också budgeten för 2009 som planeras att ge ett överskott på ca 20 000 kr. Medlemsavgifterna hålls oförändrade även för år 2010.

Valberedningen kommer tillsammans med skidsektionen att försöka hitta någon intresserad att ta ordförandeklubban i sektionen.

På årsmötet framkom det även synpunkter på att försöka öka bingolottoförsäljningen, komma ut med två KIF-bulletiner per år och aktivt försöka få in pengar till Per-Arne Karlssons minnesfond och Svärdens IP.

Läs mer: Årsmötesprotokoll (kommer inom kort)

Skribent: KIF-styrelse