Klartecken för den nya verksamhetsplanen

19 OKT 2011 21:17
Tisdagen den 25 okt samlades några intresserade för att gå igenom KIF:s verksamhetsplan för nästa år. Efter diskussion och vissa kompletteringar kunde planen antas.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2018 21:34

Det var endast 7 personer som kom på mötet på tisdagskvällen. Det är möjligt att rubriceringen kanske inte var den mest lockande men innehållet borde de flesta kunnat ha en åsikt om.

Den nya verksamhetsplanen ska förutom tala om vad vi ska göra i föreningen också visa varför vi gör det vi gör. Några andra större skillnader mot tidigare är ett mer uttalat hälsoperspektiv, alla ska vara välkomna att pröva eller utöva idrott efter egen förmåga. Kännetecknande för medlemskapet i föreningen ska vara gemenskap och glädje i idrottens tecken.

Särskild vikt ska läggas på att rekrytera ledare till föreningen och på sikt en utökad samverkan med skolan.

VERKSAMHETSPLAN

Skribent: Mats Lindh, ordf