KIF-dagen vid Svärdens

26 AUG 2012 14:59
Svärdens var under lördagen välbesökt med många idrotts- och loppis-intresserade som tog del av olika aktiviteter under klubbdagen.
  • Skapad: 26 AUG 2012 14:59

Programmet inleddes med att P02 spelade en seriematch mot BKV Norrtälje. Bortalaget tog tag i matchen från början men Knutby kunde i varje fall näta 3 mål vilket var ett riktigt steg framåt jämfört med vårens möte. Resultatet skrevs till 12-3.

KIF-dagen 2012

Under tiden lockade tipspromenaden många till en promenad runt elljusspåret. Priser lottades i slutet av dagen, 2 barnpriser och 4 vuxenpriser. Likaså var många intresserade av sakerna på de 10 loppisbord som fanns uppställda i trädgården nedanför klubbstugan.

Klockan två startade sedan A-lagsmatchen mot Gräsö IF. Vid matchslut kunde KIF A konstatera att man vunnit med 2-1. (Läs referat) Laget är på god väg att efter denna säsong gå upp till division 6 igen om allt går som det ska. Det är fortfarande fem matcher och 15 poäng att spela om. Vi hoppas!

matchbild

Under eftermiddagen spelades bordtennisturneringen Svärdenpokalen. Vinnare i finalen efter bra spel mot Albin Karlsson blev Oskar Karlsson (se resultat).

Svärdenpokalen m.m.

Knutbyvarvet lockade ca 55 deltagare. För uppvärminingen svarade AnnaKarin Larsson som på detta sätt också gjorde lite reklam för gymnastikens aktiviteter. Höstens program kommer inom kort! Bland de som ställde upp för att tävla var Alexander Lejholm snabbast över de två varven på 4,8 km. Glad var också Anna-Cari Lindh som blev lottad vinnare av ett presentkort på 2 000 kr på TEAM Sportia! (Resultat Knutbyvarvet)

Många var det som besökte Svärdens denna dag och många passade också på att äta hamburgare och fika. Tack till alla som bidrog till att denna dag kunde genomföras

Svärdenpokalen m.m.