KIF-dagen i strålande solsken

26 AUG 2013 18:30
I lördags arrangerades KIF-dagen för sjätte gången. Det var många som kom till Svärdens för att ta del av alla idrottsaktiviteter under dagen.
  • Skapad: 26 AUG 2013 18:30

Programmet inleddes kl.11 med en tipspromenad runt spåret. Det lockade en hel del att ta en promenad. Priser lottades ut bland deltagarna i slutet av dagen, bl.a. en fin matkorg från ICA-knuten.

P02 var sen först ut med att spela fotboll, en match mot Edsbro IF. Spelet var roligt och underhållande och böljade fram och tillbaks på sjumannaplanen. Till slut kunde dock motståndarna dra det längsta strået och vinna.

P02 KIF-dagen 2013

När matchen var över samlades några gympaintresserade på stora fotbollsplanen för ett lätt gympapass. AnnaKarin Larsson ledde passet. Trots att det skulle vara lätt hördes en hel del stånkanden från deltagarna. Höstens träningsprogram kommer inom kort!

Gympapass KIF-dagen-2013

Kvart över ett var det så världspremiär för PF05/06 att spela en riktig fotbollsmatch! Almunge IK stod för motståndet. Energifyllt och roligt att se. Många åskådare flockades runt femmannaplanen för att heja fram de bägge lagen.

PF05_06 KIF-dagen 2013P05_06b KIF-dagen 2013

Klockan två startade sedan A-lagsmatchen mot Rö IF. Vid matchens slut kunde alla konstatera förlust med 1-4, tyvärr. Men det är bara att ta nya tag till nästa match!

I det här läget var det väldigt mycket folk på plats och det var kö till hamburgeriet!

A-laget KIF-dagen 2013

Pingis spelades i träningslokalen under eftermiddagen, bordtennisturneringen Svärdenpokalen. Finalvinnare blev Pelle Carlsson efter att ha manövrerat ut Anders Ohlin. I matchen om tredje pris vann Eric Lindh mot Jesper Carlsson.

Vinnare Svärdenpokalen 2013

Knatteloppet var en ny programpunkt för barn mellan 0 - 7 år. 15 barn sprang för full maskin runt fotbollsplanen. Alla fick pris vilket förstås uppskattades.

Knatteloppet KIF-dagen 2013

Knutbyvarvet lockade drygt 30 deltagare. Bland de som ställde upp för att tävla var Simon Lejholm snabbast på ett varv (2,4 km) och Robin Pousette över de två varven (4,8 km) i terräng och genom gatorna i Knutby. Lotta Andersson blev vinnare av ett presentkort på 2 000 kr på TEAM Sportia! RESULTAT

Knutbyvarvet KIF-dagen 2013

Några lotterivinster som inte hämtats ut:

Blåvit lott nr: 44 (bogserlina för bil)
Brun/orange lott nr: 63 (vinkelslip)

Kontakta Mats Lindh This is a mailto link tel: 0174-40534 om du har vunnit.

Tack till alla som bidrog till att denna dag kunde genomföras!

Sekreteriat KIF-dagen 2013Prisutdeln KIF-dagen 2013

Skribent: KIF