KIF-dagen '15

25 AUG 2015 20:00
Ett fantastiskt väder inramade årets upplaga av KIF-dagen vid Svärdens IP.
  • Skapad: 25 AUG 2015 20:00

KIF-dagen inleddes med ett matchsammandrag där PF05/06 mötte ungdomslag från Edsbro, Vattholma och Gräsö. En hel del publik lockades till SVärdens för att se på alla matcher.

Linnéa Lund ledde ett prova-på pass i Zumba Fitness, en ny motionsform som kommer att erbjudas inom KIF under hösten. Härliga rörelser till salsarytmer m.m. Linnéa är certifierad ledare för Zumba Fitness.

Vid halv tre på eftermiddagen startade ett Knattelopp i löpning som lockade många barn! Alla med sin egen stil och vilja sprang ett varv runt fotbollsplanen. Därefter startade Knutbyvarvet som är ett motionslopp genom Knutby. Ett presentkort på 2 000 kr lottades ut bland de som fullföljde för egen maskin. Lycklig vinnare blev Marie Gustavsson som nu kan köpa idrottsprylar m.m. på XXL.

Andra aktiviteter under dagen var en tipspromenad på ca 1,5 km. Närdinghundra jaktvårdskrets gav information om verksamheten och erbjöd barn och vuxna att skjuta luftgevär. Av ungdomarna vann Maximilian Berglund och Tor Delawyer kom tvåa efter bra skytte.

Till sist; KIF:s hamburgerbar lockade många att köpa hamburgare, ca 160 hamburgare gick åt under dagen!

Välkomna åter nästa år!

Skribent: KIF styrelse