Invigning av sporthallen!

26 AUG 2013 20:00
Nu i fredags (30 augusti) invigdes sporthallen i Knutby! Skolan med elever och rektor Sofi Lundvall i spetsen skötte invigningen.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2018 21:34

Många besökare och gäster hade kommit för att vara med på invigningen.

IMG_0740

Efter bandklippning, musik framfört av elever och tal av bl.a. rektor Sofi Lundvall, kommunalrådet Cecilia Fors, VD Peter Andersson för nybildade kommunala bolaget Uppsala Kommun Skolfastigheter AB, så kunde Knutby sporthall invigas.

IMG_0751

Knutby i samverkan (KIS) uppmärksammades för sitt mångåriga arbete för en ny idrottshall i Knutby.

Skolfastigheter AB överlämnade en gåva till Knutby IF, en kungsängslilja i smidesjärn. Man hoppas att föreningen kommer att ha stor glädje av och många aktiviteter i den nya hallen. Kungsängsliljan sitter nu på klubbstugan bredvid ytterdörren.

IMG_0772

På kvällen höll KIF sporthallen öppen mellan kl.17-19 så att de som jobbat under dagen hade chans att komma och titta in. Uppskattningsvis kom ett 60-tal personer.

IMG_0764

Skribent: Mats Lindh