Foto: ML Matchsammandrag P02 110821

Full aktivitet vid Svärdens

22 AUG 2011 19:35
Parkeringen var på söndagen (21/8) full med bilar när P98 hade match mot Riala och när P02 hade matchsammandrag med flera uppländska klubblag.
  • Skapad: 22 AUG 2011 19:35

P98 presterade säsongens bästa match när man spelade mot Riala. Trots det blev det en knapp förlust med 3-1 men spelet var mycket bra och mer positivt än på länge. Laget verkar vara på gång enligt många som var och såg på matchen.

P02:orna hade matchsammandrag med Edsbro IF, Järlåsa IF, Marma/Mehedeby IF och IK Rex. Mycket publik hade kommit för att se 5-mannalagen spela mot varandra. I stället för seriespel så träffas man på detta sätt för att spela match ungefär två gånger per termin.

Det är en hel del att organisera för att få det att fungera. Denna gång var det Kenneth Järlund och Ayko Yilmaz som höll i trådarna. Bra väder hade man också fixat.

Skribent: KIF