Första steget taget

07 FEB 2011 22:40
På tisdagskvällen den 15/2 inleddes arbetet med att se över föreningens övergripande verksamhetsidé. Tänkbara visioner och värdegrunder diskuterades och verksamhetsområden formulerades.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2018 21:34

Knutby IF har via Upplands fotbollsförbund beviljats projektmedel från Idrottslyftet år 4 för att arbeta fram en verksamhetsplan för KIF som ska ligga till grund för den framtida idrottsliga inriktningen. Arbetet leds av Per Bodenheim från SISU-idrottsutbildarna i Uppsala.

Tisdagkvällen var den första av två planerade träffar. Nästa tillfälle är den 30 mars kl.19.00 i klubbstugan. Då handlar det om mer konkret planering som rör mål, strategier och handlingsplaner. Ett perfekt tillfälle att vara med och påverka föreningsarbetet med andra ord!

Återigen, aktiva, ledare och medlemmar - alla är välkomna! Det är angeläget att så många som möjligt kan komma.

Skribent: Mats Lindh, ordf.