Foto: Mats Lindh

KIF nu medlem i Badminton Sweden

28 NOV 2014 14:54
Knutby IF har ansökt och nu blivit ansluten till badmintonförbundet Badminton Sweden. Ett steg för att etablera sporten i Knutby.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2018 21:34

Varje onsdag mellan kl. 18-20 fram till jul kan man spela badminton i sporthallen. Det är motionsspel med drop-in. Det är en trevlig motionsform för alla åldrar!

Under Inledningen av hösten var deltagandet sparsamt men ju längre hösten gått har alltfler hittat till hallen. Senaste gångerna har det varit mellan 12-16 spelare i olika åldrar, föräldrar, barn, pensionärer, motionärer osv.

Man kan låna racketar och bollar för att prova på att spela. Sex banor finns och spelar man dubbel kan 24 st spela samtidigt.

Om man vill spela regelbundet så är det en spelaravgift för vuxna fr.o.m. 21 år och uppåt på 200 kr/termin som betalas in på klubbens bankgiro 755-3407. I åldrarna 0-20 år är det gratis.

Välkomna!

Skribent: Mats Lindh