Idrotten i Knutby

12 APR 2011 21:55
Många intressanta idéer och synpunkter om KIF:s framtida verksamhet kom fram under den andra träffen kring temat föreningsutveckling.
  • Skapad: 12 APR 2011 21:55

10 personer hade hörsammat uppmaningen att komma till klubbstugan den 27 mars för att diskutera mål, strategier och handlingsplaner för klubben.

Diskussionerna fördes i mindre grupper, en grupp för varje idrott. En hel del idéer kom fram och präntades ned i form av minnesanteckningar.

Några saker som kom fram vara att bl.a. inleda ett samarbete med Knutby skola, jobba mer fokuserat på ledarförsörjning, fler ungdomslag i seriespel m.m.

Nästa steg i arbetet är att sammanställa alla anteckningar och mejsla ut en verksamhetsplan som hela föreningen kan ställa sig bakom. Planen ska innehålla en vision, värdegrund, mål, strategier och handlingsplaner.

KIF ska vara en livskraftig idrottsförening dit alla i bygden är välkomna.

Ett dokument ska vara klart under sommaren och ett uppföljningsmöte kommer att hållas i början av hösten tillsammans med SISU-idrottsutbildarna.

Skribent: Mats Lindh, ordf