Per-Arne Karlssons minnesfond

Per-Arne Karlsson var en drivande kraft när Svärdens IP skapades i början av 1980-talet. Han var en eldsjäl i föreningen och som fick saker att hända.

Per-Arne var ordförande i föreningen i 11 år, från 1972 fram till 1983 då han alltför tidigt gick bort. Man beslutade då att inrätta en minnesfond till Per-Arnes minne.

De medel som fonden inbringar ska gå till att utveckla Svärdens som idrottsplats till gagn för alla idrottsintresserade i bygden.

Fondens medel förvaltas av styrelsen och behållningen redovisas bl.a. i samband med årsmötet.

År 2014 användes medel ur fonden till att renovera samlingsrummet på övre plan i klubbstugan med nytt golv och nya möbler.

På bilden nedan är det Pecka till vänster och Thore Eriksson till höger som renoverar klubbstugan för fullt. I bakgrunden till höger skymtar Tore Lind.

T.v. Per-Arne Karlsson och t.h. Thore Eriksson under renovering av klubbstugan, tidigt 1980-tal.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:25 Skribent: KIF