Verksamhetsidé

Vem riktar sig verksamheten till?

Vår förening riktar sig till alla som har intresse av eller vill prova på idrottsaktiviteter. Alla ska känna sig välkomna, även de som inte är aktiva i någon idrott men som vill utveckla föreningen på andra sätt.

Vad erbjuds och vad ska uppnås?

Föreningen erbjuder i dag aktiviteter inom idrotterna fotboll, gymnastik, längdskidor och badminton. Föreningen ska erbjuda aktiviteter som spänner från friskvård och motion på lätt och mer avancerad nivå till mer målmedveten träning och tävlingsverksamhet.

Föreningen ska ha en bra ledarorganisation och det ska vara intressant och engagerande att vara ledare i föreningen. Det ska finnas möjligheter att utveckla sitt idrottsledarskap.

Föreningen ska ha en välskött och ändamålsenlig anläggning för idrottslig verksamhet.

Varför görs detta?

Verksamheten ska bidra till att människor i alla åldrar upplever att de har en meningsfull och hälsofrämjande fritid.

Genom idrottslig gemenskap och underhållning knyts befolkningen samman på orten, får dem att må bättre genom att idrotta eller att heja fram andra – en förening med mening!

Uppdaterad: 04 FEB 2016 21:50 Skribent: KIF