KIF-dagen 2017!

14 AUG 2017 19:55
Det blev en varm och aktivitetsfylld dag på Svärdens 26 Augusti! Flera fotbollsmatcher spelades och högt deltagande på löpningen och övriga aktiviteter.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2018 21:34

Ungdomslagen i fotboll inledde KIF-dagen med poolspel innan det var dags för P/F 06/07 att möta Knivsta P06 Vit i en match. Sedan var det herrmatch mot Söderfors innan Knatteloppet och Knutbyvarvet avgjordes.

Knutby IF vill tacka alla deltagare, publik och funktionärer för en mycket lyckad KIF-dag 2017. Vädret var liksom övriga på plats på strålande humör.

Resultaten från Knutbyvarvet finns på följande länk: Resultat

I samband med Knutbyvarvet lottade skidsektionen ut ett presentkort värt 2000 kr till en av deltagarna som tagit sig runt 1 eller 2 varv. I år gick presentkortet till William Moxnäs, Grattis!

Tipspromenaden hade många deltagare också i år, vid utlottningen av priser vann Milian Säfvestad barnklassen och Ann-Marie Carlsson vann vuxenklassen, Grattis!

Vid lottdragningen av priser från lottförsäljningen så saknades en pristagare, med grön lott (serie B) lottnr 16. Kontakta gärna Andreas Pousette på 070-868 44 27 om du har den lotten så kan vi ordna detta.

På återseende 2018!

Skribent: Andreas Pousette