Medlemsavgiften 2018

Familj: 300 kronor

Enskild medlem över 20 år: 150 kronor

Ungdom (enskild medlem till och med 20 år): 100 kronor

Vill du bli medlem i föreningen? Betala in avgiften på bankgiro 755-3407. Ange namnadress och personnummer. Om det gäller familjemedlemskap, ange även övriga i familjen med namn och personnummer. För mer information kontakta föreningen via e-post This is a mailto link eller kontakta sekreterare Therese Svensson tel. 0174-40592.

Medlemsfakturor för 2018 delas ut till medlemmarna i februari/mars månad. Om du ser att medlemsuppgifterna inte stämmer eller behöver kompletteras, skicka ett meddelande till This is a mailto link eller ring Therese Svensson tel. 0174-40592 så uppdateras medlemsregistret.

Det är viktigt att medlemsavgiften är betald. Medlemsskap behövs för att klubben ska kunna få statligt och kommunalt aktivitetsstöd. Om du ska vara med och tävla eller spela matcher i klubbens färger är medlemskap ett måste. Medlemsskapet innebär att man som idrottsutövare också omfattas av ett utökat försäkringsskydd.

Uppdaterad: 22 MAR 2018 13:21
Skribent: KIF styrelse