KIF-dagen i solsken

KIF-dagen inleddes med ett antal fotbollsmatcher med barnlagen PF07/08 och PF09/10. De mötte lag från Almunge i matcher för 5-mannalag. Matcherna spelades i 3 x 10 minuter för att ledarna skulle ha större möjligheter att coacha lagen. Många föräldrar och vuxna kom och såg matcher med härlig vilja i!

Vid halvtolv började seriematchen mellan herrseniorerna och Hammarlands IF (Åland). KIF tog ledningen direkt och spelet böljade fram och tillbaka. Många målchanser åt båda håll men till slut kunde Hammarland ta hem segern med 3-2 efter en spännande avslutning där KIF pressade stundtals.

Knatteloppet startade kl.14, en löpning för de allra minsta barnen runt fotbollsplanen 500 meter. Full speed direkt från start av många medan andra tog det lugnare. Alla tolv barn som sprang belönades med ett pris direkt efter målgången.

Knutbyvarvet lockade 36 personer att springa eller gå genom Knutby på en bana som mätte 2,4 km. Antingen ett varv eller för de mer tränade två varv. Ett saftigt presentkort på 2 000 kr på XXL lottades ut bland de som fullföljde för egen maskin. Lycklig vinnare blev Hugo Hedqvist!

Resultat Knutbyvarvet

Övriga aktiviteter under dagen var en tipspromenad på ca 1 km med priser för både vuxna och barn som lottades ut bland alla deltagarna. Frågorna handlade om Knutby IF och Svärdenns IP.

Närdinghundra jaktvårdskrets fanns också på plats och erbjöd luftgevärsskytte och information om sin verksamhet. De tre bästa träffresultaten renderade i fina priser som kretsen hade ordnat. Första pris, ett presentkort på 500 kr, vanns av Tony Edlund.

Uppdaterad: 29 AUG 2016 20:38
Skribent: Mats Lindh, ordf.